El moviment veïnal busca sumar agents a la lluita per la igualtat

  • Cartell del Fòrum veïnal barcelonès de dones

    Cartell del Fòrum veïnal barcelonès de dones - Font: FAVB

  • Dones participant en un acte. Imatge que il·lustra el taller "Cuidem la ciutat" del Fòrum veïnal de dones

    Un dels quatre tallers del fòrum serà "Cuidem la ciutat" - Font: FAVB

El 5 i 6 de maig la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona organitza el Fòrum veïnal barcelonès de dones. Pretén ser un punt de partida per sumar cada vegada a més agents a la lluita per la igualtat a la ciutat de Barcelona.

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) organitza el Fòrum veïnal barcelonès de dones. Es realitzarà el 5 i 6 de maig, al Centre Cultural Teresa Pàmies de Barcelona (C/ Compte Urgell, 145). Aquesta jornada vol servir "per compartir neguits i vivències".

Des de la FAVB expliquen que "el dia a dia de les activistes es veu travessat de manera continuada de situacions marcades per la condició de gènere" i asseguren que és difícil trobar espais de reflexió. Així, es vol generar aquest debat i, a més a més, donar-li continuïtat: "El fòrum veïnal barcelonès de dones no és sinó el començament d’un projecte ambiciós que busca sumar cada vegada a més agents a la lluita per la igualtat a la ciutat de Barcelona".

El fòrum donarà inici el divendres 5 de maig, a les 19.00 hores, amb una performance a càrrec del col·lectiu l’Artèria, la presentació del fòrum i dels tallers, una conferència a càrrec d’Isabel Segura i l'actuació de la Coral de Dones de la Flor de Maig.

Continuarà el dissabte 6, amb tallers simultanis i una trobada final de totes per compartir conclusions. Per acabar, es retrà homenatge a Teresa Pàmies, escriptora, periodista i política que dona nom al centre cívic on es realitzarà el fòrum.

Els tallers que s'hi desenvoluparan són els següents:

A la plana web de la jornada expliquen que s'adreça "a les dones (i també als homes) del moviment veïnal i dels altres moviments socials". La inscripció es pot realitzar a través d'aquest enllaç.

Al voltant d'aquest fòrum s'està creant un grup per seguir treballant el tema i sumar més agents a la lluita per la igualtat a Barcelona. Les persones interessades a participar en aquest grup poden emplenar aquest formulari.

Afegeix un comentari nou