Els ODS, tema central del concurs d'Amics de la UNESCO de Girona

Ravalnet
Els 17 ODS
Els 17 ODS
Logotip de l'associació
Logotip de l'associació

Els ODS, tema central del concurs d'Amics de la UNESCO de Girona

Ravalnet

Resum: 

Les obres presentades a la 23a edició del Concurs Artístic i Literari de l'entitat hauran de fer refeència als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Les diferents modalitats del certamen de l'Associació Amics de la UNESCO són dibuix, carta escrita a mà, postal, narració, fotografia, ex-libris o marques de biblioteca, auca i article inèdit.

Els premis estan dividits en diversos nivells que van des del nivell 1 per a alumnes d'educació infantil, fins al 5 per a alumnes d'Educació Secundària Obligatòria, passant per les diferents etapes escolars. Hi ha també els nivells 6 i 7, oberts a la ciutadania en general: el 6 és per a joves de 17 a 30 anys, i el 7 per a persones de més de 30 anys.

El primer premi de cadascuna de les modalitats i nivells, així com els finalistes fins a un màxim de dos, rebran una dotació de material. A més, els treballs premiats en la modalitat d'article seran publicats al diari digital El dimoni i als diaris El Punt Avui i Diari de Girona.

El termini per presentar els treballs finalitza el 12 de febrer de 2018, i el veredicte i el lliurament dels premis es tindran lloc el divendres 11 de maig, a les 19h de la tarda, a la Casa de Cultura de Girona. Pots consulta les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou
0