Participa al concurs de fotografia "Dona, feina i clic!"

  • Cartell del concurs

    Cartell del concurs

  • Una imatge al web del Comitè d'Igualtat de la fundació

    Una imatge al web del Comitè d'Igualtat de la fundació

L’objectiu de la convocatòria és sensibilitzar sobre la diversitat i la complexitat de feines que fan les dones avui en dia, visibilitzant-les i denunciant situacions de desigualtat que es donen.

Aquest certamen fotogràfic està organitzat pel Comitè d’Igualtat de la Fundació Marianao com acció encaminada a commemorar el Dia de la Dona Treballadora, que es celebra el 8 de març.

La convocatòria convida a fer fotografies als llocs de treball o bé que representin la feina de les dones. Poden ser treballs remunerats o no, però les propostes hauran de representar la feina diària de les dones en la societat actual.

Les fotografies no han d'haver estat publicades, divulgades o premiades amb anterioritat. S’acceptaran retocs fotogràfics, però no fotomuntatges. També es poden fer autofotos (selfies).

Les propostes s'han de presentar en format digital, amb la màxima resolució possible i en format JPG. Es poden fer amb una càmera fotogràfica o amb el telèfon mòbil.

Cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies i cadascuna haurà d’incloure un títol. El termini per presentar les fotografies finalitza el dia 5 de març a les 23:59 hores.

Pots consultar les bases del concurs a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou