Es presenta el primer Club Social per a persones amb malaltia mental del Baix Empordà

Colectic
Presentació del Club Social
Presentació del Club Social
Logotip de l'associació
Logotip de l'associació

Es presenta el primer Club Social per a persones amb malaltia mental del Baix Empordà

Colectic

Resum: 

Ubicat a Palafrugell, té com a objectiu desenvolupar activitats de lleure que ajudin a aquestes persones a adquirir hàbits de salut, independència i participació a la comunitat.

Aquest Club Social està gestionat per l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, que des de l'any 1997 actua vetllant pels drets i cobrint les necessitats de totes les persones que es veuen afectades per trastorns de tipus mental i de les seves famílies.

El centre de Palafrugell, que disposa d'un total de 30 places, es suma als que ja té l'associació a Girona, Figueres i Blanes. Aquests espais duen a terme funcions de rehabilitació i inclusió social, posant l’èmfasi en la participació activa dels usuaris i usuàries i fomentant l'autogestió i l'ajuda mútua.

Activitats grupals com ara l'anglès, la informàtica, el teatre, el dibuix, l'esport, les excursions o l'estimulació cognitiva permeten treballar les capacitats i la socialització. En aquest procés es fa un seguiment individualitzat i la persona decideix com gestiona el seu temps.

Per a més informació sobre els clubs socials per a persones amb malaltia mental de l'associació pots escriure a l'adreça de correu electrònic info@pluralcomunicacio.com, o trucar als telèfons 972 222 370 i 678 580 347.

Afegeix un comentari nou