Igualada té un nou centre comunitari de salut mental

  • Edifici on es troba el nou servei

    Edifici on es troba el nou servei

  • Moment del descobriment de la placa, Igualada

    Moment del descobriment de la placa, Igualada

Aquest recurs públic es troba a l'abast de les entitats i organitzacions que ofereixen serveis en l'àmbit de la salut mental, de les persones amb malalties d'aquest tipus i de les seves famílies.

L'Espai Salut es troba ubicat a l'edifici de l’antic Centre Arian, a la Plaça d’Espanya d'Igualada, que va acollir fins al 2015 el centre de dia del Consorci Sociosanitari d’Igualada. Es tracta d'un lloc cèntric i ben comunicat per accedir-hi tant amb vehicle particular com amb transport públic.

Aquest nou equipament té una superfície de 530 metres quadrats que es reparteixen en dues plantes totalment accessibles i sense barreres arquitectòniques, amb capacitat per allotjar els diferents serveis i activitats que s’hi desenvoluparan.

L’Espai Salut acull els Serveis de Promoció de la Salut Mental i el Benestar Emocional de l’Ajuntament d’Igualada, el Centre de Dia i Espai Terapèutic del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA), el Club Social AIDAR i el projecte "Visc al matí" de l’Associació per la Rehabilitació del Malalt Mental de l'Anoia (ARMPA).

També hi són ubicats el programa "Activa’t x la salut mental", l’Espai Situa’t de la Federació de Salut Mental de Catalunya, el Departament de Salut de la Generalitat i l’Equip de Valoració de la Discapacitat i la Dependència del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Afegeix un comentari nou