Inscripcions obertes per participar a la FESC 2017

  • Estand a la FESC 2016

    Estand a la FESC 2016 - Font: XES (Flickr)

  • Cartell de la FESC 2017: Ni teu, ni meu. Nostre!

    Cartell de la FESC 2017: Ni teu, ni meu. Nostre! - Font: L'Apòstrof

La sisena edició de la Fira d'Economia Social i Solidària de Catalunya es realitzarà el 20, 21 i 22 d'octubre, a Fabra i Coats, Barcelona. Les entitats interessades en tenir-hi un estand o realitzar una activitat s'hi hauran d'inscriure.

La Xarxa d'Economia Solidària (XES) ja treballa en la propera edició de la Fira d'Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC). Ja han donat a conèixer les dates, el lema i el cartell de la sisena edició de la fira i acaben d'obrir el termini perquè les entitats i cooperatives de l'economia social i solidària s'hi puguin iscriure. Podran tenir un estand al llarg dels tres dies que dura la fira. Les entitats interessades ja s'hi poden inscriure a través d'aquest formulari.

A més, el 15 de juny s'obrirà el termini per proposar activitats per a la fira, una altra manera de participar-hi.

El lema de la FESC 2017 serà "Ni teu, ni meu. Nostre!". Des de la XES ho expliquen així: "L’ESS es construeix de manera col·lectiva i allò que genera també ha de ser per a la comunitat. En aquesta FESC 2017, des de la Xarxa d’Economia Solidària volem aprofundir en aquestes nocions de què és allò comú i com garantim que el que creem hi pertanyi. Enfront d’un capitalisme individualista i privatiu, volem construir una economia col·lectiva i accessible".

Aquesta setmana han presentat el cartell i la imatge gràfica, tot fent una crida a difondre'ls a les xarxes socials estrenant l'etiqueta #FESC2017.

Per anar fent boca, aquí tens el vídeo-resum de l'edició 2016, on van participar prop de 21.000 persones i 200 entitats.

 

Afegeix un comentari nou