No us perdeu el Fòrum La Primavera de les Associacions!

  • Imatge promocional del Fòrum La Primavera de les Associacions

    Imatge promocional del Fòrum La Primavera de les Associacions

  • Jornada de Formació; Imatge Toni Galitó

    Jornada de Formació; Imatge Toni Galitó

Els dies 1 i 2 de juny comença el 18è Fòrum de les Associacions dedicat al finançament associatiu per debatre i conèixer alternatives i altres formules d’afrontar el futur.

El Fòrum La Primavera de les Associacions és un espai creat amb l’objectiu d’intercanviar coneixement entorn a temes actuals a través de les experiències de les entitats i d’experts del sector. Enguany aquest espai de debat arriba a la 18na edició amb el suport del Consell Municipal d'Associacions de Barcelona i organitzat per Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona. El tema d'aquesta edició és el finançament associatiu per debatre i conèixer alternatives de la mà de diversos experts en finançament associatiu, mecenatge, fundraising i banca ètica.

El president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, participarà com a ponent dins de la Taula de Debat "El mecenatge: llums i ombres per a les associacions" que tindrà lloc divendres 1 de juny a les 18.30h. En un moment en què calen nous plantejaments i noves fórmules aquests tipus de debat resulta engrescador per a entitats i associacions. Per aquest motiu des de la Federació s’anima i es recomana la participació en aquest 18è Fòrum La Primavera de les Associacions.

Totes les entitats de la ciutat poden participar en aquestes xerrades i debats, només cal realitzar una preinscripció gratuïta i animar-se a participar en aquest debat sobre les perspectives de futur del finançament associatiu. El Fòrum es durà a terme a Torre Jussana el divendres 1 de juny de 18h a 22h i el dissabte 2 de juny, de 10h a 14h i s’ha posat a disposició dels assistents una ludoteca on deixar les criatures.

Més informació al web de Torre Jussana on també podeu consultar tota la programació.

 

Comentaris

Afegeix un comentari nou