La Fundació Banc de Recursos celebra el seu 20è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fundació Banc de Recursos celebra el seu 20è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

L'entitat, que es dedica a recollir materials excedents d'empreses i particulars per destinar-los a col·lectius necessitats i països del Tercer Món, farà una festa a Barcelona el dia 10 de novembre.

Banc de Recursos té com a principals objectius redistribuir els recursos existents de forma més justa, enfortir les xarxes solidàries i conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d'un ús més racional i responsable dels béns materials, evitant la seva destrucció i desaprofitament.

El material que recull són equips informàtics, material mèdico-quirúrgic, maquinària agrícola, màquines de cosir, maquinària industrial de diversos tipus (mecànica, fusteria, electricitat, etc.) i material escolar.

El dia 10 de novembre la Fundació Banc de Recursos farà una festa a Barcelona per celebrar els seus 20 anys de funcionament amb les persones donants que han col·laborat amb ella i les receptores que se n'han beneficiat, així com amb voluntaris i voluntàries, socis i sòcies, empreses, institucions públiques i privades, ONG, mitjans de comunicació, etc.

La festa tindrà lloc a les 19h a l'Espai Jove La Fontana, al carrer Gran de Gràcia, 190-192, i a més dels agraïments, comptarà amb presentacions, actuacions i un pica-pica per compartir aquesta efemèride.

Afegeix un comentari nou