La I Trobada Europea per la Democràcia Energètica se celebrarà a Girona

Suport Associatiu
Autor/a: 
Luci Vega
 Font: Amics de la Terra
L'esdeveniment tindrà lloc del 14 al 17 de setembre a Sant Feliu de Pallerols (Girona)
 Font: Amics de la Terra
Font: Amics de la Terra

La I Trobada Europea per la Democràcia Energètica se celebrarà a Girona

Autor/a: 
Luci Vega
Suport Associatiu

Resum: 

L’esdeveniment, organitzat per Amics de la Terra, REScoop i Som Energia, tindrà lloc del 14 al 17 de setembre amb la idea d’intercanviar experiències entre col·lectius de tot Europa.

Compartir iniciatives i crear sinèrgies i noves formes de col·laboració entre organitzacions, campanyes i projectes que treballen en l’àmbit de les energies renovables i la sobirania energètica a diversos països europeus.

Aquest és l’objectiu de la I Trobada Europea per la Democràcia Energètica que Amics de la Terra, REScoop (Federació Europea de Cooperatives d'Energia Renovable) i Som Energia organitzaran del 14 al 17 de setembre a Mas Franch, a Sant Feliu de Pallerols (Girona).

L’esdeveniment reunirà activistes i iniciatives diverses per “intercanviar coneixements pràctics sobre la creació de cooperatives d’energia i projectes d’energia comunitària i aprendre dels èxits i lluites a nivell europeu que promouen l’apoderament ciutadà”, afirmen les entitats organitzadores.

Al llarg d’aquests dies tindran lloc diversos tallers i espais de debat i es posarà especialment en relleu el context energètic de l’estat espanyol.

Les persones interessades en participar-hi poden inscriure's-hi fins el 25 de juliol. Com el nombre de places és limitat, es portarà a terme una selecció amb la idea de garantir la diversitat d’entitats i col·lectius. Durant el mes d’agost es contactarà amb els assistents i assistentes triats.


Informacions relacionades:

Campanya Energia Comunitària d'Amics de la Terra

Afegeix un comentari nou