L'Associació Esclat celebra els seus 40 anys amb una exposició fotogràfica

  • Fotografia de grup per commemorar l'aniversari de l'entitat

    Fotografia de grup per commemorar l'aniversari de l'entitat

  • Targeta de l'exposició

    Targeta de l'exposició

La mostra fa un recorregut amb imatges a través de les quatre dècades d’història de l’entitat, com a commemoració de l'aniversari i homenatge a la seva trajectòria.

L'exposició “Associació Esclat, 40 anys construint inclusió” es va inaugurar el 2 de febrer i es podrà veure fins al 30 de març, els dies feiners de 9 a 20 hores, a l'Espai Expositiu de Les Corts de Barcelona.

La inauguració de la mostra va comptar amb la presència d'alguns usuaris i usuàries dels centres de l'associació, familiars, professionals, amics i amigues de l'entitat i autoritats de diverses institucions públiques. Després de la presentació de l'exposició es va celebrar una festa d'aniversari amb totes les persones que van assistir a l'acte.

L'Associació Esclat treballa des de l'any 1977 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen paràlisi cerebral i discapacitats similars en totes les etapes de la seva vida, així com la de les seves famílies.

Va ser creada per un grup de pares i mares d’infants amb paràlisi cerebral que volien donar una resposta educativa adaptada a les necessitats dels seus fills i filles. Des d'aleshores ha anat creixent, ampliant els seus serveis i atenent cada dia a més persones amb pluridiscapacitat i a les seves famílies.

Afegeix un comentari nou