Les associacions juvenils de Barcelona reivindicaran l'ús de l'espai públic amb la Lali Jove

Ravalnet
Concert a la Lali Jove 2016 Font: CJB
La Lali Jove inclou activitats familiars i per a joves a la tarda i concerts a la nit
 Font:
Font:

Les associacions juvenils de Barcelona reivindicaran l'ús de l'espai públic amb la Lali Jove

Ravalnet

Resum: 

'Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa' serà el lema de la Lali Jove d'enguany, la festa juvenil i associativa que tindrà lloc el 17 de febrer, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza la quarta edició de la Lali Jove. Aquesta festa és el resultat d'una reivindicació històrica del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona. Des del CJB assenyalen que "reforça el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i que pretén oferir una franja d’activitats específicament destinada al públic jove dins la programació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona particularment a les famílies i al conjunt de la ciutadania".

Així, el programa de la Lali Jove inclou tant activitats familiars com propostes per a joves, que tindran lloc al llarg de la tarda i la nit del dissabte 17 de febrer, al Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina). A partir de les 17.00 hores, hi haurà activitats infantils i tallers per a joves sobre diferents temes (ràdio associativa, salut, reciclatge i reutilització, softcombat, etc.) i a la nit serà el torn de la música.

A les 20.00 hores començaran els concerts, amb Mafalda, Adala, Sense Sal, Con Canalla i Ominira. Durant la nit, hi haurà disponible un espai de sensibilització i atenció directa per informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues.

Afegeix un comentari nou