Les conclusions dels diàlegs dits3 dimarts 26 de juny a la UPC

Les conclusions dels diàlegs dits3 dimarts 26 de juny a la UPC

Resum: 

Fa uns mesos us vam parlar del projecte Dits3 de diàlegs en innovació i tecnologia amb el Tercer Sector Social. Després de setmanes de debat i converses amb organitzacions, administracions, experts, i entitats del Tercer Sector Social, la UPC organitza una jornada el proper dimarts 26 de juny per compartir-ne les conclusions.

La iniciativa de generar uns diàlegs d’innovació i tecnologia amb el Tercer Sector Social Català sorgeix amb la voluntat d’identificar necessitats i situacions que poden donar lloc a projectes innovadors per a la transformació social, segons els seus organitzadors.

Durant el projecte s’han entrevistat personalitats representatives del Tercer Sector Social, com Teresa Crespo, presidenta de la Federació Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS), Pau Vidal, director de l’Observatori del Tercer Sector, Estanis Vayreda, director Consorci d'Acció Social de Catalunya o Montse Fortuño, responsable de Gestió interna i Comunicació d'Intermón Oxfam.

Durant la jornada del proper dimarts 26 de juny es parlarà de com han evolucionat les entitats socials, dels nous models de governança i de com es gestionen internament i en relació amb el seu entorn. També es parlarà de grans reptes de futur per a les organitzacions com el treball en xarxa, la innovació aplicada i la generació d’impacte social.

La jornada es farà al Campus Nord de la UPC. Als assistents a la jornada se’ls lliurarà el quadern "Idees per a la transformació social", una eina pràctica per a reflexionar i actuar.

En la mateixa línia de potenciació del debat, els organitzadors proposen allargar les converses i l’espai de reflexió comú una estona, més enllà de la cloenda de l’acte.

Afegeix un comentari nou
0