Les entitats de joves poden fer propostes de temes per a l'Àgora Jove 2018

  • Comitè Executiu i Assamblea General Extraordinària del CNJC

    Comitè Executiu i Assamblea General Extraordinària del CNJC - Font: Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (Facebook)

  • Grup de joves a la 10a Àgora Jove

    Grup de joves a la 10a Àgora Jove - Font: Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (Facebook)

La pròxima Àgora Jove, l'espai de trobada, formació i debat de l'associacionisme juvenil de Catalunya, ja té data (14 i 15 d'abril de 2018) i ara cal triar el tema que s'hi treballarà. Les entitats en poden suggerir fins a l'1 d'octubre.

Des de fa set anys, les entitats que formen part del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) es reuneixen durant un cap de setmana per debatre i construir discurs sobre una temàtica triada per elles. La pròxima edició de l'Àgora Jove tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 d'abril de 2018. Encara falten mesos, però des del CNJC ja comencen a treballar-hi. Un dels primers passos és triar el tema en què se centrarà la trobada. Així, des del CNJC fan una crida a les associacions juvenils perquè proposin temes.

Salut mental, mobilitat sostenible, sistema democràtic, l'associacionisme i el voluntariat... són temes treballats en trobades anteriors.

Expliquen que hi ha hagut canvis en el funcionament de l'Àgora Jove i que ara més que mai les entitats són 100% protagonistes de la trobada. Per tant, són també les encarregades de fer propostes de temàtiques per tractar-hi, per tal de poder oferir debats i formacions que responguin a interessos comuns de l'associacionisme juvenil. Salut mental, mobilitat sostenible, sistema democràtic, l'associacionisme i el voluntariat... són temes treballats en trobades anteriors.

Per poder fer propostes de temes i projecte cal donar un cop d'ull al Protocol Àgora Jove, on s'expliquen els passos a seguir i el que cal tenir en compte. Després, caldrà emplenar el formulari que trobaràs a la crida i fer-lo arribar a l'adreça programes[arrova]cnjc.cat, com a molt tard l'1 d'octubre de 2017. El tema que obtingui més suports al comitè executiu del novembre serà el que es desenvoluparà a l'Àgora Jove 2018.

Afegeix un comentari nou