L'últim impuls per a la 1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya

  • Economia solidària. Fotograma del vídeo de la FESC

    Economia solidària. Fotograma del vídeo de la FESC

Amb l'objectiu de mostrar el potencial de l'economia solidària, el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre tindrà lloc la 1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya. Part de l'organització de la fira s'ha finançat a través d'una campanya de crowdfundig, on han arribat al mínim de pressupost establert, però encara necessiten més aportacions per arribar a l'òptim.

L'economia solidària es caracteritza per estar al servei de les persones. A Catalunya i arreu del món existeixen diverses empreses, entitats i experiències que ja funcionen i la Xarxa d'Economia Solidària (XES), integrada per una cinquantena d'entitats, les vol apropar a la ciutadania a través de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC), que tindrà lloc el 27 i 28 d'octubre, al recinte Fabra i Coats (C/ Sant Adrià, 20) de Barcelona.

Per poder garantir la infraestructura bàsica i la comunicació de la fira, la XES ha posat en marxa una campanya de microfinançament a la plataforma Goteo.org. Fins ara, més de 100 persones hi han donat un cop de mà tot fent una aportació econòmica. Així, la campanya ha superat el pressupost mínim establert, 7.100€, i es troba en el segon esglaó del repte: arribar a aconseguir 10.500€. Hi vols col·laborar?

Depenent de l'aportació econòmica que es faci, es poden aconseguir com a obsequi ecosols (moneda social que es farà servir durant la fira), així com un llibre sobre Economia Social i Solidària publicat per la XES.

 

1a Fira d'Economia Solidària de Catalunya from Claraboia on Vimeo.

Afegeix un comentari nou