Minyons Escoltes i Guies de Catalunya destina l’1% solidari a un projecte d’apoderament a dones víctimes de violència de gènere al Marroc

  • Projecte “Incuba FEZ"  Fundació Plataforma Educativa / Fundació Plataforma Educativa

    Projecte “Incuba FEZ" Fundació Plataforma Educativa / Fundació Plataforma Educativa

El projecte “Incuba FEZ Dones víctimes de violència de gènere. Càpsules formatives en dret de la dona i autoestima/apoderament” de la Fundació Plataforma Educativa rebrà 4.402,19€. 

Un any més, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) va convocar un concurs públic per destinar l'1% dels seus ingressos propis a projectes de cooperació pel desenvolupament, organitzacions i entitats externes. Aquest any, la dotació econòmica de la donació era de 4.930,70€, corresponent a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2015-2016.

El jurat ha decidit atorgar l'import íntegre sol·licitat per la Fundació Plataforma Educativa pel dur a terme el projecte "Incuba FEZ Dones víctimes de violència de gènere. Càpsules formatives en dret de la dona i autoestima/apoderament" que té com a objectiu oferir un espai de formació en apoderament personal per a dones en situació de vulnerabiltiat social i econòmica com a primer pas per una formació més àmplia i ambiciosa en Emprenedoria Vital i Empresarial.

L'import sol·licitat per la Fundació Plataforma Educativa era menor a la dotació econòmica d'aquesta convocatòria per la qual cosa ha quedat un remanent de 528,51€ que se sumarà a la mateixa partida del concurs públic del curs que ve.

Afegeix un comentari nou