Nou curs, noves formacions del Casal dels Infants

  • Cartell de l'oferta formativa del Casal dels Infants per al setembre 2017

    Cartell de l'oferta formativa del Casal dels Infants per al setembre 2017 - Font: Casal dels Infants

  • Joves

    Joves - Font: Casal dels Infants

S'ofereixen a joves diverses formacions, que inclouen pràctiques en empresa.

Una de les branques en què treballa el Casal dels Infants és la inserció laboral dels i les joves: "Entenem que la formació dels joves, el seu ingrés al mercat laboral amb garanties o el retorn formatiu és fonamental". Ofereixen, amb la col·laboració de l'administració pública i d'empeses privades, diferents itineraris, que incorporen pràctiques en empresa. A més, els/les participants de les formacions poden entrar a formar part de la borsa de treball de l'entitat.

Per al curs vinent, ofereixen diferents cursos, entre d'altres, d'ajudant de cambrer, ajudant de cuina, cambrer de pisos i neteja industrial. S'adrecen a persones en edat laboral, especialment als i a les joves d'entre 18 a 30 anys.

La inscripció a aquests quatre cursos ja és oberta i es pot realitzar escrivint a nguerrero[arrova]casaldelsinfants.org o trucant als telèfons 93 198 06 98 o 638 404 398. Els dies 7, 8 i 12 de setembre es portarà a terme un procés de selecció. Un cop feta i informades les persones participants, començaran les classes.

Al portal de formació i inserció del Casal dels Infants trobaràs més cursos que començaran el mes de setembre.

Afegeix un comentari nou