Participa al concurs ‘El Raval des dels teus ulls’

Colectic - Comunitari
Les obres presentades podran formar part del calendari Font: Cristina Prieto
Les obres presentades podran formar part del calendari Font: Cristina Prieto

Participa al concurs ‘El Raval des dels teus ulls’

Colectic - Comunitari

Resum: 

Aquesta proposta té com a objectiu implicar tot el veïnat i altres persones que s'estimen el barri en la realització del 'Calendari de Celebracions del Raval 2019'.

El concurs ‘El Raval des dels teus ulls’ està organitzat pel Grup Interreligiós del Raval i va ja per la seva quarta edició. El calendari s’il·lustrarà amb les creacions d’arts plàstiques que resultin guanyadoes de les que es presentin a concurs.

Els treballs es podran realitzar amb qualsevol tècnica artística en dues dimensions (dibuix, il·lustració, pintura, collage, etc.), sempre que puguin ser escanejables i convertibles en imatge digital. La mida del treball original no podrà ser inferior a un full DIN A4.

Els treballs que es presentin al concurs hauran de reflectir la convivència al barri, la seva diversitat cultural, l'arquitectura, la gent que hi viu, els racons, les festes i celebracions, o altres aspectes del Raval que es vulgui ressaltar i mostrar.

El termini per poder presentar els treballs finalitza el 28 de setembre a les 14 hores. S’han d’entregar físicament a la Fundació Tot Raval (a la plaça de les Caramelles, 8). Les propostes guayandores es donaran a conèixer entre l’1 i el 15 d’octubre de 2018 a partir del web de la Fundació i les persones seleccionades rebran un 'pack' d’entrades a alguns grans equipaments del Raval.

Pots consultar les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou