Participa en l’organització del Festival SIMFÒNIC!

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa en l’organització del Festival SIMFÒNIC!

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Aquest esdeveniment amb una vuitantena de concerts simultanis, i que va ja per la 6a edició, fa una crida a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar.

SIMFONIC és una iniciativa de l'associació que porta el mateix nom, creada l’any 2010 amb l’objectiu de visualitzar amb el festival la tasca que duen a terme les escoles de música i donar protagonisme a la gent jove que fa música.

Tindrà lloc el dia 11 de juny a 80 racons emblemàtics de Catalunya i de les illes Balears amb actuacions musicals que aniran de la mà de 4.000 estudiants de música. A les 19 hores interpretaran a la vegada la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol”, de'n Jaume Sisa, que és el padrí de l'edició d'enguany.

Per poder participar-hi com a voluntari o voluntària i ajudar a fer possible aquest esdeveniment cal omplir un breu qüestionari. L'organització respondrà explicant quines són les funcions que cal cobrir. Si vols anar-hi com a espectador o espectadora, informa't-en del diferents escenaris al web del festival.

A SIMFÒNIC hi són presents tots els estils musicals. Des de la música clàssica i els gèneres tradicionals i populars, fins al hip-hop i l'electrònica, passant pel jazz, el swing, el gospel, el funk o el pop-rock.

Afegeix un comentari nou