Plataforma per la Llengua potencia el català a l’oci nocturn amb una nova eina

Colectic - Comunitari
Es tracta d'una eina molt útil per discjòqueis Font: PxHere
Es tracta d'una eina molt útil per discjòqueis Font: PxHere

Plataforma per la Llengua potencia el català a l’oci nocturn amb una nova eina

Colectic - Comunitari

Resum: 

'Punxa en català' és un recull de cançons en català adreçat a discjòqueis i altres professionals que té com a objectiu ajudar a normalitzar la llengua catalana a l'àmbit de l'oci nocturn.

Plataforma per la Llengua, l'ONG del català, llança aquesta iniciativa en el marc d'un seguit d'actuacions que persegueixen fomentar l'ús del català en discoteques, bars musicals i altres espais on la música és present.

'Punxa en català' és una eina molt senzilla que consisteix en un llistat de més de 70 cançons amb informació útil per poder introduir-les a les sessions, com ara el gènere del tema, les pulsacions per minut (que serveixen per mesurar el ritme), l'enllaç a la cançó a Youtube i altres observacions. També hi ha disponible una llista de reproducció en aquesta xarxa social que conté tots els temes musicals.

El recull s'ha fet amb la col·laboració de dos discjòqueis: DJ Pam Pool, creador de les festes AlliOli Olé i discjòquei resident a les festes de Panteres Grogues, i el DJ Shakur, discjòquei resident de la sala Stroika de Manresa.

Plataforma per la Llengua té com a missió promoure l'ús del català com a eina de cohesió social. Desenvolupa la seva tasca als diferents territoris de parla catalana i ho fa des d'una perspectiva transversal en diferents àmbits com són el socioeconòmic, l'acollida i l'arrelament lingüístic de les persones nouvingudes, l'audiovisual, l'educació i la universitat i d'altres.

Afegeix un comentari nou