Programa Propers, fomentant la convivència al barri del Raval

 Font:
Font:

Programa Propers, fomentant la convivència al barri del Raval

Resum: 

L'Associació Salut i Família i un grup d'entitats del Raval de Barcelona portaran a terme activitats per enfortir la convivència al barri. Ho faran en el marc del Programa Propers.

Aquest 2014 l'Associació Salut i Família posa en marxa el Programa Propers, que fomenta les oportunitats i espais per a la convivència al barri del Raval de Barcelona. Es tracta d'un programa orientat a millorar el futur del Raval fomentant la participació ciutadana, estimulant la convivència, enfortint la integració de les persones estrangeres i promovent la inclusió i l'equitat social.

El programa compta amb l'estreta col·laboració d'un grup d'entitats sòcies que participaran de manera activa en la realització d'activitats. A més, durant el desenvolupament del projecte s'establiran contactes amb les entitats referents al barri que permetin desenvolupar activitats conjuntes.

El Programa Propers es vertebra en cinc àrees d'actuació: Convivència ciutadana, Joventut i Famílies, Igualtat de Tracte i Lluita contra la Discriminació, Salut i Serveis Socials i Inclusió.

En el marc de cada àmbit d'actuació es desenvoluparan activitats específiques, com ara la promoció dels grups de suport a la maternitat (Àrea de Joventut i Famílies), el projecte Bancs del Temps (Àrea de convivència ciutadana) o la promoció del servei De Compatriota a Compatriota (Àrea de Salut) de l'Associació Salut i Família.

Per saber més sobre l'Associació Salut i Família i la tasca que realitza pots visitar la seva pàgina de Facebook i el seu compte de Twitter.

Afegeix un comentari nou