Sant Andreu acollirà la X Trobada de la Dona Trabucaire

  • Dones trabucaires. Font: cugat.cat

    Dones trabucaires. Font: cugat.cat

  • Una noia que participa en aquesta tradició

    Una noia que participa en aquesta tradició

L'esdeveniment tindrà lloc en aquest districte de la ciutat de Barcelona el diumenge 12 de març, a partir de les 10:30 hores, i reunirà les principals colles del país.

La X Trobada de la Dona Trabucaire està organitzada per la Coordinadora Trabucaire de Catalunya, amb la col·laboració de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu, que està celebrant el seu 35è aniversari.

La cita d’enguany gaudirà d’una recepció oficial a la seu del Districte amb les colles convidades que comptarà amb la participació de la regidora de Sant Andreu de Palomar, Carmen Andrés. Es retrà homenatge a les pubilles al balcó, s'interpretarà l’himne trabucaire i es farà una galejada i el ball dels gegants del districte.

A les 11:00 hores hi haurà visites guiades a la Fabra i Coats i després la tornada a l’Espai Bota.

Després de la rebuda oficial està previst que hi continuï l’acte per part de les colles trabucaires convidades. A les 12:30 hores tindrà lloc l’inici de la passejada trabucaire a la plaça de Can Fabra amb tirada en cercle i dos itineraris. La celebració finalitzarà sobre les 14:00 hores amb la galejada de totes les participants i es farà el dinar de germanor.

Les trobades de trabucaires s’han consolidat en els darrers anys arreu del territori gràcies a les organitzacions itinerants de diverses poblacions de Catalunya.

Pots tenir més informació sobre la trobada a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou