No et tallis, participa a la Setmana pels Drets de la Joventut!

  • Setmana pels Drets de la Joventut

    Setmana pels Drets de la Joventut

  • Imatge d'un taller de 2010

    Imatge d'un taller de 2010

Fitxers relacionats

La participació és l’eix temàtic de la II Setmana pels Drets de la Joventut que es celebrarà els dies 25, 26 i 27 de novembre al Centre Esplai i acollirà 200 joves d’arreu de Catalunya, Espanya i Iberoamèrica.

El lema “No et tallis, participa!” resumeix l’objectiu principal de la Setmana pels Drets de la Joventut: crear un espai de referència de la participació juvenil. Amb aquesta intenció treballen des de fa mesos les diferents comissions que formen part de l’organització.

Durant els dies 25, 26 i 27 de novembre el Centre Esplai serà el punt de trobada de joves procedents de Catalunya, Espanya i de diferents països d’Iberoamèrica que compartiran tallers, tertúlies i conferències. Aquest és el repte dels organitzadors, la Fundació Catalana de l’Esplai i La Liga, aconseguir un espai d’intercanvi entre joves de realitats socials diferents on plantejar els grans desafiaments de la participació juvenil.

El primer dia la Jornada començarà amb un intercanvi d’experiències en lideratge juvenil nord-sud i conclourà amb un Cinefòrum i dissabte es desenvoluparan els tallers “Proposar per transformar”. El darrer dia es tancaran les Jornades amb activitats lúdiques i la presentació d’un document consensuat: “El manifest dels i les joves” on es recollirà l’opinió i posicionament dels participants per tal de reconèixer els seus drets i deures a la vegada que es busquen alternatives per construir una societat millor.

Tota la informació i els actes programats es poden consultar a la pàgina web de la Jornada on també es poden realitzar les inscripcions a partir del dia 21 d’octubre.

Afegeix un comentari nou