SOS Racisme Catalunya inicia un procés de canvi

  • Captura del nou lloc web de SOS Racisme Catalunya

    Captura del nou lloc web de SOS Racisme Catalunya

Amb l'objectiu de repensar el model associatiu i fomentar la participació i implicació de la base social, SOS Racisme Catalunya inicia un procés de transformació, que inclou la creació d'un nou espai web més interactiu. Dijous, 27 de setembre, hi haurà una trobada per treballar en aquest procés de canvi.

La nova plana web de SOS Racisme Catalunya pretén esdevenir una finestra que situï la comunicació en un lloc central, entenent-la com una eina dinàmica, viva i multidireccional.

L'entitat afirma que la nova plataforma permet accedir a la informació de forma més fàcil i atractiva: Els posicionaments de l'associació es poden trobar en un lloc preeminent, juntament amb una secció de vídeos que permet consultar les darreres accions realitzats.

Les xarxes socials (Twitter i Facebook) s'integren també a la pàgina web, fet que permet seguir els debats que es generen a la xarxa sobre temàtiques com ara el racisme i la xenofòbia, les normatives d'estrangeria, les retallades socials a l'estat de dret, etc. La raó del nou espai web és precisament fomentar el debat i l'intercanvi d'idees.

La plana web no és, però, l'únic que canvia a SOS Racisme Catalunya. L'entitat comença un procés de canvi i ho fa convocant a totes les persones que hi vulguin participar a una trobada, que tindrà lloc el dijous 27 de setembre, a les 18.00 hores, a la seu de l'entitat (C/ Hospital, 49 principal).

S'hi presentarà un document de treball, que vol fer de SOS Racisme una associació més útil per a la lluita contra el racisme i la xenofòbia i per la igualtat de drets. Arribar a més persones, millorant la participació i la democràcia interna, ser més efectius i tenir una major incidència són alguns dels objectius de partida. Cal confirmar assistència enviant un correu a organitzacio[arrova]sosracisme.org.

Afegeix un comentari nou