Vols col·laborar en un projecte artístic amb persones privades de llibertat?

  • L'expressió artística com a part del procés de reinserció

    L'expressió artística com a part del procés de reinserció - Font: Fundació Marianao

  • Taller de serigrafia Printing Freedom, en el marc del projecte David

    Taller de serigrafia Printing Freedom, en el marc del projecte David - Font: Fundació Marianao

El projecte David, que es duu a terme a Sant Boi de Llobregat, vol crear parelles artístiques amb persones que es troben en aquesta situació amb l'objectiu d'organitzar una exposició que doni peu a la reflexió.

La Fundació Marianao llença aquesta proposta amb motiu del XXVè aniversari del projecte David, i l'exposició es farà al mes de novembre a Can Castells Centre d'Art.

Amb aquesta crida de voluntariat puntual s'intenta que obres que han estat creades a la presó, com ara dibuixos o cartes, inspirin els voluntaris i voluntàries a crear-ne d'altres que provoquin la "interrogació personal" de les persones que visitin l'exposició.

Per poder participar a la proposta només cal estar en disposició de crear un quadre o una escultura a partir de l’experiència vital d’una altra persona, així com tenir empatia i habilitats comunicatives. Hi ha la possibilitat de tenir trobades amb la persona que es troba presa de llibertat.

Si estàs interessat o interessada a participar-hi pots contactar amb la fundació i el projecte a través de l'adreça de correu electrònic voluntariat@marianao.net.

Afegeix un comentari nou