Vols col·laborar en un projecte artístic amb persones privades de llibertat?

  • L'expressió artística com a part del procés de reinserció

    L'expressió artística com a part del procés de reinserció - Font: Fundació Marianao

  • Taller de serigrafia Printing Freedom, en el marc del projecte David

    Taller de serigrafia Printing Freedom, en el marc del projecte David - Font: Fundació Marianao

El projecte David, que es duu a terme a Sant Boi de Llobregat, vol crear parelles artístiques amb persones que es troben en aquesta situació amb l'objectiu d'organitzar una exposició que doni peu a la reflexió.

La Fundació Marianao llença aquesta proposta amb motiu del XXVè aniversari del projecte David, i l'exposició es farà al mes de novembre a Can Castells Centre d'Art.

Amb aquesta crida de voluntariat puntual s'intenta que obres que han estat creades a la presó, com ara dibuixos o cartes, inspirin els voluntaris i voluntàries a crear-ne d'altres que provoquin la "interrogació personal" de les persones que visitin l'exposició.

Per poder participar a la proposta només cal estar en disposició de crear un quadre o una escultura a partir de l’experiència vital d’una altra persona, així com tenir empatia i habilitats comunicatives. Hi ha la possibilitat de tenir trobades amb la persona que es troba presa de llibertat.

Si estàs interessat o interessada a participar-hi pots contactar amb la fundació i el projecte a través de l'adreça de correu electrònic voluntariat@marianao.net.

Comentaris

Benvolguts,

Som mestres del Centre de Formació d'Adults del Centre Penitenciari de Quatre Camins. Des de fa dos anys estem desenvolupant un projecte interdisciplinar que relaciona les habilitats personals i l'art. El nostre objectiu és vincular els nostres alumnes a activitats formatives mitjançant la creació artística.

Llegint la vostra presentació creiem que compartim punts en comú amb el vostre projecte i ens adrecem a vosaltres per conèixe´l amb més profunditat i segurament aprendre moltes coses.

Restem a l'espera de la vostra resposta i rebeu una cordial salutació.

Helena i Paquita

Benvolgudes,

Des de xarxanet.org només fem difusió, podeu adreçar-vos a l'entitat directament contactant a través del correu voluntariat@marianao.net.

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou