Voluntariat i emprenedoria dins del col·lectiu LGTBI

  • Voluntariat i emprenedoria dins del col·lectiu LGTBI

    Toni Ponce, periodista i emprenedor ha tirat endavant diverses iniciatives i projectes des del voluntariat - Font: ÍdemTV

  • Voluntariat i emprenedoria dins del col·lectiu LGTBI

    Iniciar-se en el voluntariat ha ajudat al Toni a engegar nous projectes - Font: ÍdemTV

  • Voluntariat i emprenedoria dins del col·lectiu LGTBI

    L'aplicació Elite Circuit uneix els perfils de Linkedin entre persones del col·lectiu LGTBI - Font: ÍdemTV

El programa de ràdio Diversitats i una aplicació que uneix els perfils del Linkedin entre persones del col·lectiu LGTBI, les iniciatives protagonistes.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBIQ. A Xarxanet us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

Avui entrevistem el Toni Ponce, periodista i emprenedor que explica com el seus inicis en el món del voluntariat, juntament amb el seu bagatge professional, li han permès tirar endavant diverses iniciatives. Entre elles, destaca el programa Diversitats, a Ràdio Trinijove, i l’aplicació Elite Circuit, que uneix els perfils de Linkedin entre persones del col·lectiu LGTBI.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou