Xarx@ntoni busca persones voluntàries per fer acompanyament a gent gran

Ravalnet
Acompanyament a la gent gran
Acompanyament a la gent gran
Logotip de Xarx@ntoni
Logotip de Xarx@ntoni

Xarx@ntoni busca persones voluntàries per fer acompanyament a gent gran

Ravalnet

Resum: 

El projecte "Bons veïns" fa una crida per aplegar persones disposades a dedicar un temps a ajudar la gent gran amb les gestions de la vida qüotidiana. La crida s'adreça a veïns i veïnes del barri barceloní de Sant Antoni.

La Xarxa Comunitària de Sant Antoni, Xarx@ntoni, treballa per "potenciar la xarxa social i solidària del barri, tot vetllant per la creació d'espais de participació i corresponsabilitat". Des de l'any 2004 té en marxa el projecte Bons veïns, que, d'una banda, ofereix a veïns i veïnes la possibilitat de fer una tasca voluntària, i, d'altra banda, dóna resposta a les necessitats de caire puntual que puguin tenir altres veïns/es, especialment les persones grans, però també les famílies o altres persones amb manca de suport.

La idea d'aquest projecte d'inclusió social és oferir un acompanyament a persones grans per fer serveis senzills i gestions de la vida qüotidiana. D'aquesta manera, es pretén oferir un suport ocasional i ajudar a combatre l'aïllament social.

Tot i que el projecte funciona des de fa més d'una dècada, de tant en tant, fan una crida a la participació per tal d'engrescar més veïns i veïnes a dedicar part del seu temps a una tasca voluntària. En aquests moments busquen 10 persones voluntàries.

Les activitats que realitzaran són:

  • Acompanyaments a visites al metge.
  • Acompanyaments per realitzar gestions administratives.
  • Acompanyament al domicili o a la residencia.
  • Sortides a passejar.
  • Trobades de voluntaris/àries i usuaris/àries bianuals.

Les persones interessades en participar a "Bon veïns" poden posar-s'hi en contacte de diferents maneres: escrivint a bonsveins@xarxantoni.org o trucant al 630107195 (tardes de 16.00 a 21.00 hores).

Afegeix un comentari nou
0