Xocolata solidària!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Xocolata solidària!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Museu de la Xocolata de Barcelona, en col·laboració amb l’AFANOC i un munt de personatges públics del món de l’esport i la cultura s’han unit per defensar els drets dels infants. Per això han posat a la venda vuit xocolatines amb dissenys especials, una part del benefici de les quals es destinarà a ajudar els infants malalts de càncer.

El Museu de la Xocolata de Barcelona ha posat en marxa una iniciativa tant dolça com solidària: la venda de xocolatines per recaptar fons per mantenir la Casa del Xuklis de la Fundació AFANOC. La iniciativa a involucrat a personatges coneguts del món de la cultura i l’esport per crear vuit originals embolcalls per a les xocolatines.

El preu de cada xocolatina és de 1,10€ dels quals 0.50€ es destinaran a finançar la Casa dels Xuklis, un projecte de la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer impulsat per iniciativa de l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. La Casa dels Xuklis és una casa d’acollida per a les famílies dels nens malalts de càncer que s’han de desplaçar a Barcelona per tractaments mèdics. La casa atén de forma gratuïta les famílies i els infants i en cobreix les necessitats.

El projecte està valorat en uns 3 milions d’euros i finançat gràcies a donacions d’entitats públiques i privades i de particulars. Amb aquesta campanya de les xocolatines solidaries podreu contribuir en ajudar a que el projecte tingui continuïtat.

Podreu trobar les xocolatines a diferents pastisseries de Barcelona i al Museu de la Xocolata.

Veieu altres campanyes de la Casa dels Xuklis.

Afegeix un comentari nou