Concurs de fotografia 'Un clic un somriure'

  • "Un clic un somriure"_Fundació Sonrisas Bombay_concurs de fotografia

    8è concurs fotogràfic "Un clic un somriure" - Font: Sonrisas de Bombay

Fitxers relacionats

Es posa en marxa la vuitena edició del concurs de fotografia 'Un clic un somriure', de Sonrisas de Bombay, aquest any sota el títol: 'L'Índia de les més valentes'. 

La Fundació Sonrisas de Bombay anima a totes aquelles persones apassionades dels viatges i de  la fotografia, i enamorades de l'Índia, a participar de la vuitena edició del concurs de fotografia, 'Un clic un somriure' . El subcontinent destil·la bellesa i color, però els contrastos i les desigualtats són part de la seva geografia humana.

Aquest any, la proposta se centra en la realitat de les nenes i les noies joves, i a mostrar visualment la seva quotidianitat. Aquestes noies sofreixen sovint una triple discriminació: per pertànyer a les comunitats més pobres, per ser menors i pel simple fet de ser dones.

Les dotze fotografies que resultin finalistes o guanyadores formaran part del calendari solidari de Sonrisas de Bombay pel 2018, el qual sortirà a la venda aquest Nadal. Amb les seves imatges, es vol posar de manifest la situació de les nenes i les joves, i captar fons per als projectes que la Fundació impulsa amb l'objectiu de promoure el seu accés a l'educació (Girl Child Education) i perquè guanyin en autoconfiança, desenvolupin les seves capacitats i mantinguin relacions saludables amb el seu entorn (Life Skills Empowerment).

Ja es poden consultar les bases i les dates límit del concurs.

Afegeix un comentari nou