El 5è Festivitas Bestiarum tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre a Manresa

Ravalnet
La víbria d'igualada
La víbria d'igualada

El 5è Festivitas Bestiarum tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre a Manresa

Ravalnet

Resum: 

Es farà en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana i entre les novetats d'enguany s'inclou un canvi de format, donat que és la primera vegada que se celebra durant tot un cap de setmana.

La gran festa del bestiari festiu català que organitza l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya (ABFPC) acollirà com cada any colles provinents de tot el país. Amb el canvi de format es vol que hi hagi més visibilització als mitjans de comunicació i arribar a públics nous.

La cinquena edició del Festivitas Bestiarum començarà el dissabte 24 a les 17 hores amb una plantada a la plaça Europa. A partir d'aquest moment i al llarg de tot el cap de setmana es succeiran cercaviles, ballades a les places, sopar i esmorzar de germanor i altres esdeveniment relacioants amb les bèsties i el foc.

El diumenge a partir de les 12.30 hores, el Teatre Conservatori de Manresa (al número 4 del carrer Mestre Blanch) acollirà la cerimònia oficial del Festivitas Bestiarum 2018 amb el lliurament dels Premis BEST 2018.

A la cerimònia es reconeixerà les persones o iniciatives que es guardonaran en les següents categories: 'Personatge públic', 'Associacionisme i participació', 'Iniciativa de comunicació', 'Estímul europeu' i 'Millors iniciatives d’entitats federades'. El conductor de la gala serà l’humorista i guionista Ferran Aixalà.

Afegeix un comentari nou