El Festival Fes+Chapeau presenta la Carpa Revolució

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
Cia Zero Font: Fes+Chapeau
Fes+Chapeau, del 27 d’abril a l’1 de maig a Sant Pere de Ribes.
Cia Circo Font: Fes+Chapeau
Cia. Circo.
Carpa del Fes+Chapeau Font: CristianLF Photography
Enguany es presentarà l'espai principal: la Carpa Revolució.

El Festival Fes+Chapeau presenta la Carpa Revolució

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Fes+chapeau és un festival dedicat a les arts escèniques al carrer que acollirà Sant Pere de Ribes del 27 d’abril a l’1 de maig. Els i les participants es financien amb sistema de taquilla inversa i/o barret.

Sant Pere de Ribes (Garraf) acollirà el Fes+Chapeau, Festival Internacional d’Arts al Carrer del 27 d’abril a l’1 de maig, amb una cinquantena d’espectacles de circ, tallers, xerrades, concerts i una mostra d’artesania en una programació amb marcat caràcter social.

La presentació de la Carpa Revolució és la principal novetat d’enguany. Serà l’escenari principal de les activitats que promouen l’art com a motor de canvi, transformació i cohesió social.

El festival va néixer el 2013, impulsat pel seu director Isaac Domínguez (La Traca Produccions) amb la necessitat d’imposar-se com una de les principals manifestacions culturals de la comarca i esdevenir un referent de les arts escèniques al carrer. El festival és una plataforma eclèctica amb propostes artístiques de circ, música, teatre, dansa, titelles, instal·lacions, arts plàstiques… Experimenta escenogràficament amb l’espai públic creant ambients originals, íntims i reinventa i posa en valor llocs històrics i emblemàtics del territori.

Amb l’objectiu de fer la cultura accessible a tothom, la cita no té ànim de lucre. És un festival autogestionat al 80% i fomenta la responsabilitat, la presa de consciència i l’esperit crític de les persones en el moment de valorar els espectacles dels quals són públic. Convida a un intercanvi entre artistes i públic aplicant la taquilla inversa i el barret.

Entre les novetats artístiques de l’edició 2017 destaca: l’espectacle de Dulce Duca cia., resident del projecte; l’estrena del nou disc de Mabel Flores Project, El Cabaret “Combinat 53” des de L’Ateneu Popular de 9 Barris; la pre-estrena de “Pulso”, d’Atempo Circ i la de l’espectacle “In(finit)”, de la Cia. Zero; El Cabaret de la Fabrica de Somnis ” Aerolínies Fabrica de somnis”; l’espectacle inèdit a Catalunya de la Cia. Tshock; Moi Jordana amb el seu espectacle en work-in-progress “Mr. Alret” i la pre-estrena de l’espectacle “Xarivari Blues!!!”, de Circo.

Pots consultar la programació completa aquí.La Carpa Revolució està instal·lada al c/Major, 110 i hi ha habilitada una zona d’acampada.

Afegeix un comentari nou