El Virolet organitza un casal pel musical “El zoo d’en Pitus”

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Virolet organitza un casal pel musical “El zoo d’en Pitus”

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

50 anys d’El Virolet culminaran amb el musical “El zoo d’en Pitus”, que interpretaran els joves participants del casal de teatre musical, de l'1 al 10 de setembre a Lluïsos de Gràcia.

La coral infantil El Virolet celebra enguany els seu 50è aniversari amb un repte més que ambiciós: la creació d'un musical. La coral organitza un casal de teatre musical de l’1 al 10 de setembre, que culminarà amb la representació del musical El zoo d'en Pitus al Teatre de Lluïsos de Gràcia (Barcelona). El casal va dirigit a nois i noies d'entre 8 i 16 anys (nascuts entre el 2000 i el 2008) que tinguin ganes de cantar, ballar i fer teatre.

Per engrescar a participar al casal, els infants d’El Virolet han protagonitzat un vídeo que s’ha fet viral:

La direcció del musical basat en la novel.la de Sebastià Sorribas anirà a càrrec d’Eva Martínez (direcció musical); l’equip de direcció d’El Virolet (muntatge), Jordi Cornudella (música), Joan Mateu (adaptació), Pep Farrés i Joan Mateu (guió), Anna Romaní (direcció coreográfica), Adrià Aubert (direcció d'escena).

L’organització convoca una reunió informativa el 17 de maig a les 20:30h a l’entitat gracienca. Les inscripcions (95 €) seran del 23 de maig a l'11 de juny.

Horari del casal de teatre musical (de l’1 al 10 de setembre):

· dijous 1 i divendres 2, de 9 a 13 h i de 15 a 17.30 h

· dissabte 3, de 9 a 13 h

· de dilluns 5 a dijous 8, de 9 a 13 i de 15 a 17.30 h

· divendres 9, de 9 a 14 h

Funcions:

· divendres 9 a les 18.30 h

· dissabte 10 a les 18.00 h

Comentaris

Hola! El meu fill Oriol d'11 anys està interessat a participar en el casal de teatre musical de setembre per preparar el zoo de n pitus. Durant el curs ell fa música i teatre i li agraden molt els musicals. Voldríem saber si encara hi ha places i com ho hem de fer per inscriure'ns. Gràcies !

Montserrat

Bona tarda Montse

Per a fer les inscripcions i contactar amb la Coral El Virolet ho pots fer des d'aquest correu electrònic elvirolet@lluisosdegracia.cat

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou