Els ateneus, de gala

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Marta Rius
La Pedrera
La gala dels Premis Ateneus 2017 se celebrarà a La Pedrera.
Lliurament Premis Ateneus 2016
Lliurament Premis Ateneus 2016. Drassanes Reials, Barcelona
Web Premi Votació Popular Premis Ateneus 2017
Del 20/11 a l'11/12 està obert el Premi de la Votació Popular online.

Els ateneus, de gala

Autor/a: 
Marta Rius
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

El lliurament dels Premis Ateneus 2017 serà el 12 de desembre a La Pedrera (Barcelona).

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha rebut una seixantena de candidatures d’entitats socioculturals del país a la 28ª edició dels Premis Ateneus. La gala de lliurament dels guardons se celebrarà el proper 12 de desembre de 2017, a l’Auditori de La Pedrera a Barcelona, a les 19h.

Des del 1989, la FAC convoca anualment aquesta cita per reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les sis categories proposades: a la Comunicació Associativa; a la Creativitat Artística; a la Capacitat d’Innovació; al Foment de la Participació; Jove, Proposa! i al Treball en Xarxa.

Les entitats premiades rebran un guardó i/o una dotació econòmica (1r Premi de 1.500 euros + guardó, 2n Premi de 900 euros + diploma i 3r Premi de 300 euros + diploma) amb la voluntat de promoure la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Acte de lliurament Premis Ateneus 2017

L’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2017 es celebrarà el 12 de desembre a la Casa Milà “La Pedrera” (entrada pel c/ Provença, 261-265 Barcelona), a les 19h (18:30h obertura de portes).

A l’esdeveniment també es lliuraran diplomes d’aniversaris destacats a entitats federades: Societat Coral Diadema Corberenca, Foment Hortenc, Unió Recreativa Maialenca i Ateneu Bisbalenc (100 anys); Ateneu Unió de Santa Coloma de Cervelló i Centre Sant Pere Apòstol (125 anys).