Es busquen llibres feministes per un #SantJordiNoSexista

Fundació Autònoma Solidària
 Font: Tribuna feminista
Font: Tribuna feminista
 Font: Directe!
Font: Directe!

Es busquen llibres feministes per un #SantJordiNoSexista

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

La Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere organitza una recollida de llibres no sexistes per Sant Jordi.

La Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere agrupa 121 entitats sòcies que participen en diverses accions i campanyes. Per Sant Jordi, la Plataforma duu a terme la campanya #SantJordiNoSexista que, com el seu nom indica, és una recollida de llibres feministes o que visibilitzin la lluita feminista en el marc de la diada de Sant Jordi.

Totes les obres recollides, limitades a temàtiques feministes i/o que visibilitzin la contribució a la lluita pels drets de les dones, es poden deixar a la seu de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, al carrer Rambla Santa Mònica, 10 de Barcelona (08002).

Pel dia 23 d’abril, durant la jornada de Sant Jordi, estan previstes diverses activitats de temàtica i contingut feminista que organitzarà aquesta entitat en una carpa al centre de la ciutat. Les persones que s’hi acostin podran trobar:

  • Contacontes infantil
  • Set de fotos per omplir les xarxes socials de missatges per celebrar un #SantJordiNoSexista
  • Recollida de fons per finançar activitats del Trenquem el Silenci, a través de la venda de llibres feministes
  • Creació col·lectiva d'un arbre de desitjos per un #SantJordiNoSexista

Amb aquesta acció, aquesta entitat vol reforçar la visibilitat de la literatura feminista i també la importància dels llibres que recullen la història de les lluites pels drets de les dones. Aquest, encara és un tema sovint oblidat i, per aquest motiu, aprofitant la diada de Sant Jordi, la Plataforma el vol reivindicar.

Afegeix un comentari nou