"Exprésate", un concurs dirigit a artistes amb algun tipus de discapacitat

  • Imatge de difusió del concurs

    Imatge de difusió del concurs

  • Obra presentada a l'edició de 2015. Autora: Gloria Alcántara

    Obra presentada a l'edició de 2015. Autora: Gloria Alcántara

  • Logotip de l'associació organitzadora del certamen

    Logotip de l'associació organitzadora del certamen

El límit per presentar les obres és el 31 d'agost i les persones que hi participin han d'acreditar la seva discapacitat.

El "II Concurso de Arte Provital Group Exprésate" està organitzat per Artistas Diversos, una associació que té com a objectiu promoure la inclusió de persones amb diversitat funcional a través de l'art, demostrant que "la discapacitat no discapacita", sinó que tot al contrari pot estimular el desenvolupament d'altres capacitats.

Aquesta iniciativa compta amb el recolzament de Provital Group i de l'Ajuntament de Terrassa, i vol premiar el talent d'artistes molt especials en les modalitats de pintura, fotografia o tècnica mixta.

El tema central del concurs és la bellesa i la natura.

Es concedeixen cinc premis amb dotacions econòmiques que van dels 200 als 1.000 euros, i tots els i les artistes rebran un diploma acreditatiu de la seva participació al concurs. La decisió del jurat es donarà a conèixer el 30 d'octubre.

Per poder participar a "Exprésate" cal omplir la fitxa d'inscripció. Pots tenir més informació a partir d'aquest enllaç o escrivint a l'adreça de correu electrònic comunicacion@artistasdiversos.org.

Afegeix un comentari nou