En marxa el III Concurs de Relats ‘Marià Casadevall’

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Dani Gallart
Els relats guanyadors es publicaran en format digital a la pàgina web de la Fundació Arnau d’Escala. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash
Els relats guanyadors es publicaran en format digital a la pàgina web de la Fundació Arnau d’Escala. Font: Unsplash.
L’objectiu és sensibilitzar a la població envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash
L’objectiu és sensibilitzar a la població envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social. Font: Unsplash.
El concurs recorda la figura de Marià Casadevall, educador i treballador social gironí que va morir al 2003. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash
El concurs recorda la figura de Marià Casadevall, educador i treballador social gironí que va morir al 2003. Font: Unsplash.

En marxa el III Concurs de Relats ‘Marià Casadevall’

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

A través del certamen, DIXIT Girona recorda la situació de tota aquella gent que està en soledat no volguda.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona organitzen aquest any la tercera edició del concurs de relats ‘Marià Casadevall’.

L’objectiu del concurs és sensibilitzar a la població envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social. Aquest cop, els escrits han d’abordar la temàtica de la soledat no volguda.

Està adreçat a professionals dels diferents àmbits de la intervenció social, però pot participar tothom que hi estigui interessat, sempre que sigui major de 18 anys.

Els premis consisteixen en un abonament cultural per valor de 200€ pel relat guanyador i de 100€ pel segon. L’abonament es podrà bescanviar per activitats organitzades dins dels circuit cultural de l’Ajuntament de Girona, com el Teatre de Girona o l’Auditori de Girona.

A més, les dues obres es publicaran en format digital a la pàgina web de la Fundació Arnau d’Escala, perquè tothom pugui gaudir dels relats guanyadors del 2018 i de les darreres edicions.

Els relats es poden enviar per correu electrònic a la Fundació Arnau d’Escala a través del correu info@campusarnau.org fins el 30 de novembre.

Aquest premi literari recorda la figura de Marià Casadevall, educador i treballador social gironí que va morir al 2003.

Casadevall va ser membre del consell de redacció de la revista de treball social que edita el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i va formar part de l’Escola Educadors Especialitzats de Girona.

Marià també va dirigir el Centre d’Acolliment i Serveis Socials ‘La Sopa’, una entitat social que ajuda a la població sense sostre o en situació de pobresa extrema i exclusió social.

Afegeix un comentari nou