III Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional al Poble-Sec (Barcelona)

III Festival Internacional de Música i Dansa Tradicional al Poble-Sec (Barcelona)

Resum: 

Un any més s’obren les seves portes per convidar tots els barcelonins a viure, conviure i participar dels nombrosos actes que aplega aquest Festival que es celebrarà del 21 al 25 de juliol del 2010. Mostres, tallers i demostracions referides a la cultura tradicional i popular dels diferents països participants.

En aquesta edició es vol apostar per apropar al públic fent-lo participar amb tallers oberts, mostra d’artesans, exposicions, jocs tradicionals, etc… a més de fer-ho extensiu als universitaris on podran aconseguir crèdits de la Universitat de Barcelona. Un seguit d’activitats per a donar a conèixer la història de les diferents comunitats a través de la música i la dansa dins la cultura tradicional i popular.

Durant el Festival, vindran com a convidats un grup d’Algèria i un altre de Geòrgia, a més de grups afincats a la nostre ciutat representants tan de Catalunya i Espanya, com de l'estranger, que ens mostraran les seves danses entre el 21 i 25 de juliol de 2010 a les 22.00 hores a l'escenari principal de la Plaça del Sortidor. L’acte inaugural tindrà lloc el dimecres 21 a les 20’45h amb una cercavila pels carrers del Poble-sec amb tots el grups participants.

Altres actes que es duran a terme durant aquest dies són tallers de dansa a la tarda, jocs tradicionals, i una Mostra de Tradicions, amb la participació d'artesans de diverses cultures. La Mostra es celebrarà entre el 22 i el 24 de juliol de 2010, de les 10.00 a les 20.00 hores, a la Plaça dels Ocellets. En definitiva una proposta pluri-cultural que cal venir a descobrir.

Més informació: Jose Luis Herencia, Comissió de difusió
festivalpoblesec@gmail.com <mailto:festivalpoblesec@gmail.com> i jherencia_torres@hotmail.com <mailto:jherencia_torres@hotmail.com>
wwww.festivalspoblesec.org