La URV i Repsol estudiaran com millorar la gestió de les colles castelleres

Representants de castellers, la Fundació de la URV i Repsol

La URV i Repsol estudiaran com millorar la gestió de les colles castelleres

Resum: 

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, la Fundació Universitat Rovira i Virgili i l’empresa Repsol duran a terme un estudi conjunt per a conèixer les diverses formes de gestió i organització interna de les colles castelleres.

La finalitat serà elaborar una diagnosi que posi de manifest possibles punts d'enfortiment i de millora, per fer-les més eficients, aprofitant les tècniques de màrqueting, finances, recursos humans, però adaptades a les organitzacions sense ànim de lucre com les colles castelleres.

El president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sergi Valdé ha destacat com aquesta necessitat neix d'una proposta de les pròpies colles, que actualment "s'enfronten a una quantitat de reptes impensables fa uns anys" i de la necessitat de tenir una referència de l'estat d’aquesta qüestió.

Segons han assegurat, aquest estudi -valorat en prop de 15.000 euros- és fruit del compromís de Repsol amb el seu entorn, de la voluntat de la Coordinadora de Colles Castelleres d'impulsar-lo i d'apostar per la cerca dins el món casteller. El director del projecte d'investigació serà el Dr. Jaume Gené Albesa, professor titular de la Facultat d'Economia i Empresa de la URV.

Afegeix un comentari nou