Les teves motivacions, un llibre
Comparteix
L’Associació del Personal de La Caixa convoca el Premi de Relats Mira’m als Ulls, que pretén recollir diferents veus de la societat i les seves històries de reflexió sobre la vida i la motivació.
Aquesta és la tercera edició del Premi de Relats Mira’m als Ulls organitzat per La Soci, l’Associació del Personal de La Caixa, en el marc del seu Pla d’Acció Social. Enguany el lema que vehicula el premi és “El que mou la meva vida”. Així doncs, totes aquelles persones que hi vulguin participar hauran d’enviar un relat sobre alguna experiència que els hagi capgirat la vida, què els mou i els impulsa a viure. “Volem recollir la participació de totes les veus de la societat (infants, joves, adults i grans) de la realitat social que ens envolta, i reunir sota un mateix tema diferents punts de vista”, explica Esther Serra, del departament de comunicació de l’associació.
Els relats es divideixen en 4 categories diferents: infantil (menors de 12 anys, fins a 6è de primària), juvenil (de 13 a 18 anys, ESO i batxillerat), adult (de 19 a 64 anys) i sènior (majors de 65 anys). De tots els relats presentats, se n’escolliran quaranta, deu per cada categoria, que formaran el llibre. Tots els guanys que generi la publicació aniran destinats a una causa solidària. Tothom pot participar en la tria de l’entitat beneficiària, clicant al següent enllaç.
En la passa edició, es van rebre més de 900 relats, una xifra que aquest any s’espera superar. “Creiem que escriure és una bona teràpia tant per a aquelles persones que necessiten ajuda, com per a aquells que s’ofereixen a ajudar els altres. A més, el lema d’enguany és de motivació, ‘El que mou la meva vida’, i ens agradaria que els relats que apareguin al llibre traspuessin positivisme i siguin un exemple de superació i d’esperança per a qui els llegeixi”, afirma Serra.
A Mira’m als Ulls, s’hi poden presentar persones a títol individual o col·lectiu (casals, escoles, etc.), amb textos d’estil lliure (ficció i no ficció, narrativa, poesia, text dialogat...) escrits en qualsevol llengua sempre i quan es tradueixi al català o castellà. L’extensió màxima és de 4.000 caràcters. El jurat dels textos està format per un ampli conjunt de professionals vinculats al món de l’escriptura.
Per a més informació, consulta’n les bases.
Afegeix un nou comentari