Mecenatge per la llengua catalana a França

  • Cartell promocional de la campanya

    Cartell promocional de la campanya

La Federació per a la defensa de la llengua i la cultura catalana de la Catalunya Nord ha organitzat, pel proper 31 de març, un ‘Lip Dub’ al Peu del Castellet de Perpinyà per demanar una llei que reconegui el català, així com totes les llengües vernacles, als diversos territoris administrats per l’Estat de França.

Un LipDub (“doblatge labial”) és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitza els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó. Els promotors d’aquesta iniciativa volen aconseguir el rècord mundial d’assistents, que actualment té Reus amb les 6.000 persones que van participar al LipDub per la independència el 24 d'octubre del 2010.

Es tracta d’una iniciativa popular basada en l’autofinançament, a partir de l’esforç de particulars i d’entitats, però sobretot a través del mecenatge. La Federació ofereix diverses modalitats de participació, amb xifres que oscil·len entre els 5€ i els 100€. Fins al moment, han assolit més de 2500 euros, però els promotors volen aconseguir 2.000€ més per cobrir les despeses tècniques derivades de la gravació i per a finançar part de la campanya.

Més informació

Afegeix un comentari nou