A punt per la 'Supernit a les Biblioteques'

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Oriol Jordan
Fotograma del programa especial dedicat a la 'Supernit' Font: Club Super 3
Fotograma del programa especial dedicat a la 'Supernit'

A punt per la 'Supernit a les Biblioteques'

Autor/a: 
Oriol Jordan
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

270 biblioteques de tot Catalunya acolliran la Supernit a les Biblioteques que organitza el Club Super 3, on s'espera superar la participació de 15.000 infants de l'any passat.

El Club Super 3 crida a tots els infants a participar aquest divendres 31 de maig a la segona edició de la 'Supernit a les Biblioteques', una iniciativa dedicada a la infància que busca crear un lligam entre els més petits i el món de la lectura, i crear un hàbit ben saludable en aquest sentit.

El programa estrella infantil de TV3 explica que el Senyor de les Ombres està robant llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul. La previsió és que la nit del 31 siguin alliberats i envaeixin el món, i això només ho poden evitar dos personatges que practiquen la màgia positiva, la Nenúfar i el Matoll. Amb aquest argument, es convida als infants a què col·laborin amb aquests dos personatges des de cada biblioteca participant, per acabar amb el pla del Senyor de les Ombres.

L'activitat començarà a les 20 h, malgrat l'organització demana ser-hi una mica abans. El personal de cada biblioteca donarà les instruccions pertinents, i l'activitat s'allargarà una hora. Durant l'edició de l'any passat, un total de 15.000 criatures van participar d'aquesta activitat, esdevenint un èxit.

Afegeix un comentari nou