Recicla Cultura, solidaritat per Sant Jordi

Fundació Autònoma Solidària
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Recicla Cultura, solidaritat per Sant Jordi

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Nova edició del Recicla Cultura, una iniciativa de la Fundació Servei Solidari, per a l'alfabetització i l'ensenyament de la llengua com a eina fonamental per l'acollida i la inclusió social.

Un any més se celebra el Recicla Cultura, la recollida de llibres de segona mà de la Fundació Servei Solidari. Aquesta entitat ja fa més de deu anys que treballa per millorar les habilitats de lectura i escriptura realitzant cursos d’alfabetització i d’acollida sociolingüística. En aquests anys ja han realitzat 65 cursos per a més de 1150 persones becades.

Per tal de poder becar a les persones usuàries, cada any s’organitza la recollida de llibres de segona mà on se sumen entitats, empreses i institucions: enguany ja hi ha més de 80 organitzacions que formen part del Recicla Cultura 2017.

Com col·laborar-hi a títol individual?

  • Donar llibres: una de les maneres de participar al Recicla Cultura és donant llibres que ja no llegeixis. Pots donar-los a entitats que col·laborin en la iniciativa i que hagin muntat un punt de recollida o duent-los, directament, a la seu de Servei Solidari de dilluns a dijous de 9h a 14h i de 16h a 19h i els divendres al matí al carrer Sant Antoni Abat, 61, Barcelona.
  • Apropar-se a les parades de Recicla Cultura: per Sant Jordi hi ha diverses parades de Recicla Cultura on poder fullejar i adquirir el llibre que més t’agradi! Pròximament es publicaran les localitzacions exactes d’aquests punts de venda.
  • Comprar el llibre La nostra Barcelona: emprès per persones que treballen, voluntariat i alumnes al projecte de Formació Bàsica de la Fundació Servei Solidari i editat per Editorial Mediterrània, recull la veu i la història de persones que habiten aquesta ciutat encara que van néixer a molts quilòmetres d'ella. Els beneficis obtinguts també van destinats als projectes socials de la Fundació.
  • Fer voluntariat: una altra manera de participar-hi és fent un voluntariat el dia de Sant Jordi organitzant i coordinant les parades de venda de llibres. Les persones interessades cal que es posin en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic albert.francoli@serveisolidari.org.

Si formes part d’una empresa, d'una entitat o d'una administració i teniu interès a participar-hi, podeu consultar el web de Recicla Cultura.

Afegeix un comentari nou