Una xarxa nova per la Colla Castellera de Figueres

  • Assaig de la Colla Castellera de Figueres amb la xarxa actual (TotSuma.cat).

    Assaig de la Colla Castellera de Figueres amb la xarxa actual (TotSuma.cat).

  • Imatge campanya "Reptes nous, xarxa nova" (TotSuma.cat)

    Imatge campanya "Reptes nous, xarxa nova" (TotSuma.cat)

  • Recompenses que poden obtenir els sumadors a la campanya (TotSuma.cat)

    Recompenses que poden obtenir els sumadors a la campanya (TotSuma.cat)

Els i les de la camisa lila impulsen una campanya per comprar una nova xarxa per als assajos.

La xarxa d'assaig de la Colla Castellera de Figueres necessita ser substituïda per una de nova per encarar els futurs reptes castellers amb seguretat. Per aquest motiu, la colla té activada la campanya de micromecenatge "Reptes nous, xarxa nova" a la plataforma TotSuma fins al 16 de gener per poder finançar la substitució de l'estructura i el cordat pressupostat amb 3.500 euros.

La xarxa actual està deteriorada per l'ús. La colla assaja des del 2006 al local del Molí de l'Anguila, un espai per a entitats culturals. De fet, l'estructura del cordat es conserva perfectament, però la superfície i l'alçada no són les necessàries per encarar castells com la torre de 7 o els bàsics de la gamma de 8, castells que la colla té en ment treballar properament.

L’estructura nova que s'ha dissenyat permetrà a la colla tenir la xarxa més alta i gran -1 més tant amplada com de llargada-. La despesa calculada és del material i part del cost de muntatge, ja que alguns membres de la colla s’han presentat com a voluntaris per ajudar en aquest procés. El passat 2016 la colla ha celebrat el seu 20è aniversari.

Afegeix un comentari nou