Cabrilenca 2017: Camines o corres?

  • Cartell Cabrilenca 2017. Font: Cabrilenca 2017

    Cartell Cabrilenca 2017. Font: Cabrilenca 2017

  • Recorregut Cabrilenca 2017. Font: Cabrilenca 2017

    Recorregut Cabrilenca 2017. Font: Cabrilenca 2017

El diumenge 26 de febrer se celebra la 12a Caminada Popular de Cabrils, que recapta fons per a la iniciativa solidària 'Mou-te per aquells que no poden'.

El Parc de la Serrada Litoral de Cabrils serà l'escenari de la Cabrilenca 2017, una cursa solidària organitzada pel Club Ciclista Cabrils, que constarà de dos recorreguts; un de deu quilòmetres i un altre de 20 quilòmetres.

Per cada inscripció realitzada, es destinaran 0,50 euros a la iniciativa solidària 'Mou-te per aquells que no poden' que té com a objectiu donar a conèixer les malalties minoritàries, animar les persones discapacitades a practicar esport saludable, eliminar barreres socials, apropar a la població la realitat de persones que pateixen o viuen de prop aquestes malalties i recaptar fons per continuar la recerca.

L'iniciativa "Mou-te per aquells que no poden" va néixer de la mà de l'esportista discapacitat visual Marcos Bajo Lea i del seu equip. En Marcos és un esportista amateur que pateix Retinosis Pigmentària, una malaltia degenerativa que li provoca deficiència visual.

En Marcos va començar a participar en les curses de muntanya com a guia de persones invidents, al Grup Muntanya Amics ONCE Catalunya, però des de fa uns anys la seva malaltia ha anat avançant i ara només pot prendre-hi part guiat per altres persones.

El preu de la inscripció inclou esmorzar i avituallament. La sortida tindrà lloc de 7.30 a 8 h al Pàrquing de Can Botella de Cabrils.

Afegeix un comentari nou