El mes de l’economia social i solidària arriba a Mataró!

Suport Associatiu - Econòmic
Acte de presentació del #MESSMataró a Cafè de Mar.
Acte de presentació del #MESSMataró a Cafè de Mar.
Del 2 al 30 de juny se celebrarà el #MESSMataró.
Del 2 al 30 de juny se celebrarà el #MESSMataró.

El mes de l’economia social i solidària arriba a Mataró!

Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

Formacions, xerrades i una fira d’entitats són algunes de les activitats que la Xarxa d’Economia Solidària celebrarà del 2 al 30 de juny.

Apropar l’economia social i solidària a la ciutadania i, alhora, oferir activitats formatives i eines perquè les entitats que treballen en aquest àmbits puguin desenvolupar millor les seves iniciatives. Amb aquest objectiu, la Xarxa d’Economia Solidària de Mataró organitza del 2 al 30 de juny el #MESSMataró, un mes ple de propostes gratuïtes i obertes a tothom que tindran lloc a diversos indrets de la ciutat vinculats al món cooperatiu.

El programa ofereix sessions perquè les entitats aprofundeixin en qüestions com la comunicació amb perspectiva de gènere, el finançament i la gestió d’equips. També inclou diverses conferències i taules rodones que tractaran qüestions com la contractació pública responsable, el cooperativisme a les escoles i propostes per fer front a la problemàtica de l’habitatge des de l’economia social, entre altres temes.

Un dels actes principals que s’han previst és la Fira d’Entitats, que se celebrarà el dissabte 16 de juny a la plaça de Santa Anna, on s’organitzaran diverses activitats dirigides al públic infantil i adult.
La #MESSMataró es tancarà el 30 de juny amb una sessió sobre feminisme i economia solidària emmarcada en la tercera edició de l’Escola d’Estiu de la XES. Enguany, aquesta trobada formativa tindrà lloc del 29 de juny al 2 de juliol i, com a novetat, es realitzarà de forma descentralitzada a diversos municipis catalans.

Afegeix un comentari nou