El programa Start! dóna suport en inserció laboral a joves de la Conca de Barberà

  • Sessió informativa del programa

    Sessió informativa del programa

  • Atenent personalitzadament en la inscripció

    Atenent personalitzadament en la inscripció

Start! s’inclou dins de Garantia Juvenil i va dirigit a joves de 16 a 24 anys que vulguin treballar o estudiar en el que més els agrada.

És un programa innovador de la comarca de la Conca de Barberà que pretén que els i les participants assoleixin el seu objectiu professional oferint-los una formació a mida gratuïta que els hi permeti millorar les seves possibilitats de trobar feina.

S’implementa per primera vegada al territori a partir de les fundacions Intermèdia i Formació i Treball, dues entitats que compten amb una gran experiència i que han creat el Centre de Noves Oportunitats, present a tot el Camp de Tarragona.

El programa connecta les persones que hi participen amb el territori fent visites a empreses i a entitats. També promou que els nois i noies agafin confiança en les seves possibilitats amb el suport de tutors i tutores especialitzades que acompanyen durant tot el procés.

Les inscripcions estan obertes fins al 31 de juliol. Per a més informació pots contactar amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà per whatsapp o trucant al número de telèfon 689586361.

Afegeix un comentari nou