Els hotels de Barcelona recaptaran 20.000 euros per a l’ONG Nutrició Sense Fronteres

  • Els diners es destinaran al projecte BCN Comparteix el Menjar

    Els diners es destinaran al projecte BCN Comparteix el Menjar - Font: Nutrició Sense Fronteres

  • El logotip de Nutrició Sense Fronteres

    El logotip de Nutrició Sense Fronteres - Font: NSF

El personal que participa als Inter Hotel Games donarà un xec solidari per protegir el dret a l’alimentació. 

Els hotels de Barcelona que participen a la tercera edició dels Inter Hotel Games, esdeveniment anual amb format de jocs olímpics, donaran 20.000 euros a l’ONG Nutrició Sense Fronteres (NSF) per contribuir a la protecció del dret a l’alimentació.

El que es recapti de la gimcana esportiva es destinarà al projecte BCN Comparteix el Menjar, una iniciativa que ha recuperat més de 159 tones de menjar i les ha distribuït entre les 17 entitats socials amb les quals col·labora NSF.

“Gràcies a aquest projecte, Nutrició Sense Fronteres ha aconseguit millorar les condicions de vida de més de 72.000 persones en risc d’exclusió social a Barcelona”, apunten des de l’entitat, que col·labora amb una setantena d’empreses alimentàries, hotels, restaurants i escoles. “Aquestes entitats s’han compromès amb l’ONG per lliurar tot el menjar excedent cuinat en perfecte estat després de cada servei. Sense ells/es i la seva solidaritat, aquest projecte seria impossible de dur a terme”, assegura NSF.

Els Inter Hotel Games inclouen activitats de futbol, bàsquet, tennis i bitlles, entre d’altres, fins el 12 de novembre i hi participen equips d’empleats i empleades dels hotels de 4 i 5 estrelles i de luxe de Barcelona. 

Comentaris

Afegeix un comentari nou