Àmbit de la notícia
Econòmic

Felip Puig: "Iniciatives com Femarec fan que el nostre sigui un país amb valors"

Autor/a
Femarec
  • Felip Puig, Femarec, inserció laboral, discapacitat, CET, gestió de residus

El conseller ha visitat el Centre Especial de Treball de Femarec per inaugurar la nova planta de triatge que millorarà el servei de Gestió Residus, on treballen 137 persones amb discapacitat.

El Conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig va inaugurar ahir la nova planta de triatge del Centre Especial de Treball (CET) de Femarec, on es dediquen des de fa més de 20 anys a la gestió integral de residus, entre d’altres serveis. La nova planta ha comptat amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” en el marc del conveni signat entre la Generalitat de Catalunya i la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona.

Prèviament a l’acte inaugural i juntament amb la Direcció i els treballadors i les treballadores de Femarec, el conseller ha iniciat una visita per les instal·lacions del centre, acompanyat en tot moment pel Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i pel Secretari General de la Fundació “la Caixa”, Lluís Reverter, qui va desitjar poder continuar col·laborant amb l’entitat molts anys més.

Per la seva banda, Puig va agrair “la gran tasca d’inserció laboral” de persones en risc d’exclusió que Femarec desenvolupa des de 1991, i va remarcar que “iniciatives com aquesta fan que el nostre sigui un país amb valors”.

Amb la nova planta de triatge, Femarec millorarà l’eficiència del seu servei de Gestió i Recollida Selectiva de Residus del CET, un nou recurs amb el que l’entitat assegura el bon funcionament de les seves activitats productives i amb el que millora també la qualitat de vida i les perspectives de futur de les 137 persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental que allà treballen. La setmana vinent contractaran a dues persones més.

 

L’entitat

Femarec SCCL és una entitat d’acció social que treballa, des de fa més de 20 anys, per la inserció social, laboral i cultural de col·lectius en risc d’exclusió, atenent a més de 9.000 persones anualment a través dels àmbits d’orientació laboral, millora de l’ocupabilitat, atenció psicològica i assistencial, formació ocupacional, formació continuada a professionals, Centre de Dia de Salut Mental, Centre Especial de Treball (CET), serveis a les empreses, activitats culturals i d’oci, prelaboral i projectes socials i d’intercanvi d’experiències. 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari