Fundesplai presenta la campanya Encerta l’Estiu-Un estiu per a tothom

Suport Associatiu - Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
Imatge Un estiu per a tothom. Font: Fundesplai
Campanya Un estiu per a tothom. Font: Fundesplai

Fundesplai presenta la campanya Encerta l’Estiu-Un estiu per a tothom

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

Comença la campanya Encerta l’Estiu-Un Estiu per a tothom, que ofereix més de 1.200 activitats per aquest estiu, dirigides a infants i joves de 3 a 25 anys i amb l’objectiu de recaptar fons per a beques.

Des de l’any 2011 Fundesplai impulsa la campanya Encerta l’Estiu-Un estiu per a tothom, per captar de fons i atorgar beques, perquè cap infant a l’estiu no es quedi sense activitats de lleure per problemes econòmics.

Al 2015, Fundesplai va destinar 274.996 euros a beques per a infants i joves, i enguany es planteja atorgar 5.300 beques, això suposa que l’atorgament de beques s’ha multiplicat per cinc respecte a l’any 2011.

Aquest estiu Fundesplai com a novetat, a més de les 1.200 activitats que ofereix, com colònies, casals, campaments, rutes, camps de treball i vacances en famílies, proposa un casal d’estiu amb activitats d’equinoteràpia , un camp de treball en anglès a Àger “Get fun in Montsec” o les colònies “A ballar” al Solsonès.

No volem que les colònies siguin un luxe i per això hem de mobilitzar la societat per garantir el dret al lleure de tots els infants. Josep Gassó, president de Fundesplai

Per poder assolir el número de beques, Fundesplai compta amb els fons de la Diputació de Barcelona, del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a través del 0,7% per a finalitats socials i es preveu també una aportació de la Generalitat de Catalunya.

A més de les ajudes d’organismes oficials, Fundesplai va posar en marxa el passat mes de febrer la 4a edició de la Gimcana Solidaria, un joc de competicions entre diferents equips que tenen com a objectiu, aconseguir 50.000 euros que aniran destinats a beques per a casals i colònies.

Afegeix un comentari nou
0