La caminada Magic Line recapta prop de 300.000 euros

Suport Associatiu - Econòmic
Autor/a: 
Júlia Hinojo

La caminada Magic Line recapta prop de 300.000 euros

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

Més de 12.000 persones han participat a la quarta edició d'aquesta cursa solidària amb col·lectius com la gent gran, sense sostre, infants i persones amb malalties mentals.

Les més de 12.000 persones que van participar aquest diumenge 5 de març a la quarta edició de la cursa Magic Line, impulsada per l’obra social de l’Hospital Sant Joan de Déu, van fer a peu o corrent 10, 20, 30 o 40 quilòmetres pels carrers de Barcelona.

Tot, per una triple causa: Recaptar fons per a causes socials, visibilitzar la realitat de col·lectius estigmatitzats i fomentar la participació de la ciutadania en accions solidàries.

En total, es van recaptar gairebé 300.000 euros, que aniran íntegrament destinats a projectes dels centres socials de l’obra social. Serviran per finançar tractaments complementaris i teràpies sense cobertura, iniciatives adreçades a infants, persones amb trastorns mentals, gent gran i persones sense casa.

Hi van participar 855 grups. Cadascun organitzava activitats solidàries pel seu compte per aconseguir la màxima recaptació i complir amb el repte econòmic i esportiu proposat des del principi.

També hi van participar 70 empreses, un centenar d’escoles i prop de 700 persones voluntàries. “Aquestes xifres suposen un rècord absolut de totes les edicions de la Magic Line”, diu l’equip organitzador a través del seu web.

Afegeix un comentari nou