Rècord de captació a la campanya "Una poma per la vida"

  • Supermercat al supermercat Condis. Font: Cerdanyola.info

    Supermercat al supermercat Condis. Font: Cerdanyola.info

  • Campanya "Una poma per la vida" Font: Fundació Esclerosi Múltiple

    Campanya "Una poma per la vida" Font: Fundació Esclerosi Múltiple

La campanya "Una poma per la vida", impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple, ha batut un nou rècord de venda de pomes amb una recaptació de 74.679 euros.

La campanya solidària, impulsada per la Fundació Esclerosi MúltipleCondis Supermercats, es va celebrar el passat 4 i 5 de novembre i ha obtingut un nou rècord de vendes amb un total de 49.786 de pomes venudes en només dos dies, un 13% més quan l'edició anterior que es va aconseguir vendre 43.995 pomes.

L'edició d'enguany s'ha dut a terme a 411 establiments Condis de Catalunya i a 57 de la Comunitat de Madrid i ha comptat amb 400 persones voluntàries, que han animat a comprar pomes solidàries amb un preu de venda d'1,5 euros cadascuna.

A més d'adquirir les pomes solidàries als supermercats, es podien comprar pomes de forma virtual via web, que podien enviar-se a persones amigues i conegudes per fer difusió de la campanya.

Els fons recaptats amb aquesta iniciativa aniran destinats a joves que pateixen esclerosi múltiple, ja que a Catalunya, de les 7.000 persones afectades, 1.200 tenen menys de 35 anys.

La Fundació Esclerosi Múltiple, és una entitat no lucrativa que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia, sensibilitzar la ciutadania i captar fons per a la recerca.

La malaltia de l'esclerosi múltiple es comença a manifestar entre els 20 i 40 anys, que és el període més productiu referent al món laboral i personal. Per aquest motiu, una de les tasques que realitza l'entitat és donar suport laboral a través del seu Centre Especial de Treball per proporcionar feina en diferents àmbits com el centre de trucades, serveis administratius i manipulació.
 

Afegeix un comentari nou